Wednesday, January 27, 2010

Pokloni


Juče mi je bio rođendan, primila sam mnogo poziva i poruka sa najljepšim željama. Srdačno se zahvaljujem svima koji su me obradovali. Nedavno sam primila sunčanu nagradu od http://nena3110.blogspot.com/  i http://decomondo.blogspot.com/ koju prosleđujem blogerkama čiji radovi me inspirišu: Anima, Beba, Donda, Drangulije, Draginja, Komar, Little  GloryLucia Russo, Milena, MishaStarseed  i  Zorica.

Prošle nedelje sam dobila i paketić iznenađenja od drage prijateljice Snežane. Njeni radovi od presovanog cvijeća oduzimaju dah, a ja sam vlasnica jedne slike, dvije čestitke i tri graničnika, draga Neno hvala ti od srca.


7 comments:

heklica said...

Pa i tvoja godina je lepo započela :) Hvala na poklonu!

Donda said...
This comment has been removed by the author.
Donda said...

Hvala ti draga moja!

Pipi said...

Iskrene cestitke svima. Nena je divno stvorenje i odlicno joj idu za rukom njene slike, ne znam koja je lepsa. Sve mi se dopada. Jako je lepo, a ti si sretnica da si vlasnik tako lepih radova. Pa umalo da zaboravim, SRECAN RODJENDAN i da ih jos 100 sa nama proslavis.

anima.art said...

Sa malim zakašnjenjem, čestitam Ti rođendan i želim Ti puno radosti i kreativne energije.

Hvala na poklonu. Čestitam na izboru za poklon. Upravo većina blogova koje si odabrala su i moji omiljeni blogovi. Srećna sam što sam među njima.

Lúcia said...

Ohh my dear, thank you so much.
You are very kind and very sweet, and has a wonderful work.
Hugs from Brazil,

Lúcia
www.fazemosdeconta.com

Unknown said...

E pa draga i ja ti sa zakašnjenjem čestitam rođendan,i želim sve najbolje u životu tebi i tvojima,i puno hvala za nagradu.